Flygbonus kort – kreditkort med flygbonus

kreditkort med flygbonus och resefördelarFlygkort eller Flygbonus kort är bra att ha för alla som reser någon gång om året eller oftare. Med rätt kreditkort kan det vara mycket att spara. Vilket kort som passar bäst beror främst på vilket flygbolag du brukar flyga med. Här är våra favorit kreditkort med flygbonus.

Bank Norwegian kredittkort Du får 1% Cashpoints på allt du handlar med kortet som du kan använda till att köpa flygresor hos Norwegian! När du köper flygbiljetter med Norwegian får du extra Cashpoints: 5% på LowFare- och 20% på Flex-biljetter. Kortet har reseförsäkring med avbeställningsskydd med bla skydd mot försenat flyg & försenat bagage. Avgiftsfria varuköp både in- och utrikes. Beställ Norwegian kortet nu och få 275 CashPoints i bonus på ditt första köp – värde 300 kr.

SAS Eurobonus American Express Classic CardFå 10 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar. Köp biljetter hos SAS och få 30 Eurobonus Extrapoäng per 100 kr. Få Förmåner på restauranger i världsstäder med Taste from American Express Invites®.

British Airways ger dig Avios poäng på alla köp med kortet som du kan handla flygresor med hos British Airways.

 • Allt du betalar med kortet ger dig 1% CashPoints som du kan använda till att köpa flygresor hos Norwegian.
 • Extra CashPoints när du köper flygbiljetter hos Norwegian: du får 5% CashPoints på LowFare- och 20% på Flex-biljetter.
 • Rese- och avbeställingsförsäkring, skydd mot försenat flyg och försenat bagare ++
 • Avgiftsfria kontantuttag och varuköp både inrikes och utrikes.

Max kredit
100 000,-

Du är minst 18 år.
Årsavgift 0 kr
Ansök Bank Norwegian kortet
Ansök här
Du får svar omedelbart

 • Du får 15 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar med kortet.
 • När du köper flygbiljetter på sas.se får du 30 EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor.
 • Kampanj! Första årsavgiften gratis och handla för minst 10 000 kr under dina 3 första månader och få 5 000 SAS EuroBonuspoäng.
 • Omfattande Reseförsäkring.
 • Tillgång til erbjudanden

Max kredit
750 000 kr

Du är minst 18 år.
Årsavgift: 1000,- 0 kr
Ansök SAS Eurobonus AMEX Premium Card
Beställ kortet
Du får snabbt svar

 • Du får 10 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar med kortet.
 • När du köper flygbiljetter på sas.se får du 30 EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor.
 • Välkomstbonus! Handla för minst 10 000 kr under dina 3 första månader och få 5 000 SAS EuroBonus Extrapoäng.* Gäller endast för dig som inte har ett privat Amex Kort idag.

Max kredit
100 000,-

Du är minst 18 år.
Årsavgift 395,- 0 kr
Ansök SAS Eurobonus AMEX Classic Card
Ansök här
Du får snabbt svar
kreditkort tärningskast 1

 • Samla Avios poäng till att resa med British Airways på alla köp.
 • Du får en Companion Voucher när du spenderar 500.000 kr på ett år.
 • Reseförsäkring med avbeställningsskydd.

Max kredit
500 000,-

Du är minst 18 år.
Årsavgift 395,- 0 kr
Ansök Br Airways Visa
Ansök här
Snabbt svar på ansökan

 

Att välja kreditkort
Innan du ansöker ett kreditkort så kartlägg vad det är du använder pengar på. De flesta kreditkort fungerar på det sättet att det är det dagliga användandet du sparar mest på med ett kreditkort. Kreditkort har ofta bonus eller rabatter som går på vad du köper med kortet. Du bör ha ett kort som ger dig rabatter och bonusar på det du brukar spendera pengar på. Om du flyger ofta är det smart att ha ett kreditkort med flygbonus och resefördelar, om du kör mycket bil är det lönsamt att ha ett kort med drivmedelsrabatt eller om du handlar mycket på nätet kan det vara bra att ha ett kreditkort som har rabatter hos olika nätbutiker osv.

Det kan också vara smart att ha flera kreditkort därför att du då totalt sätt har flera fördelar. Men oavsett vilket kort du har så måste du betala ned all kredit innan du får ränta på krediten du har använt. Räntan äter snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet. Så oavsett vilket kort du väljer se till att du är strukturerad och har kontroll på när du skall betala tilbaka krediten du har använt och spendera inte mer än du har råd till.

Jämför kreditkort och hitta det kreditkort som passar dig bäst
Våran målsättning är att hjälpa dig att hitta ett bra kreditkort som passar dina behov på ett snabbt och enkelt sätt.
Kom ihåg att informationen och recensionerna om kreditkort på vår sida inte är komplett information men en översikt med den viktigaste informationen. För komplett information och det finstilta se på nätsidan till varje specifikt kreditkort/bank.

Det tar kun minutter å søke kredittkort
Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID tar det normalt kun minutter å søke kredittkort og du får ofte svar på søknaden umiddelbart. De kredittkort som ikke har umiddelbart svar svarer uansett raskt. Blir du bevilget et kredittkort kan du ha det i postkassen allerede etter noen få dager.

Kreditkortstips – hur man använder ett kreditkort
Oavsett vilket kort du har- betala tillbaka hela beloppet du har spenderat varje månad. Om du inte gör det så käkar räntan på krediten snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet.
Lär dig Pin koden utantill och inte berätta för någon annan vilken kod du har, inte heller till dina närmaste. Lagra telefonnummer till kundservice och spärrtjänste som du snabbt kan ringa till om du tappar bort kortet eller att någon själ det.