Ecster Mastercard

ecster mastercard - ecster kortet

Ecster Mastercard, tidigare multicard. Ecster kortet är ett kreditkort där du får du bonuspoäng när du handlar med kortet. Poängen kan användas i Ecsters bonusshop. Med Ecster kortet kan du dela upp köp du redan har gjort och fördela kostnaden över flera månader. Kortet har också en kompletterande reseförsäkring när du betalar minst halva resan med kortet och du kan betala fakturor via Betalo med kortet.

Du får reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår när du betalar minst halva resan med Ecster Mastercard.

Kort översikt: Max kredit 100 000 kr, Räntefria dagar upp till 60, Årsavgift 195 kr (första året gratis), Uttagsavgift inrikes och utrikes 2% – minst 30 kr, Valutapåslag 1%, Aviavgift 29 kr, Årlig nominell ränta 13,82 %, Effektiv ränta 18,74 %*.

Det finns flera andra bra kreditkort som vi rekommenderar. Vi tycker att Remember Flex är ett bättre kreditkort med en bättre rabbattordning där du får upp till 25% rabatt i riktiga pengar i över 300 webbutiker. Här är våra två favoriter.

  • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  • Räntefri kredit i hela 8 veckor.
  • Ingen årsavgift.

Max kredit: 100 000,-

Årsavgift: 0 kr

Du är minst: 20 år

Vår vinnare av bästa kreditkort.

Ansök nu
Omedelbart svar på ansökan

  • Alla köp ger 1% Cashpoints till att betala flygresor hos Norwegian.
  • Rese- och avbeställingsförsäkring, skydd mot försenat flyg.
  • Upp till 20% CashPoints på flygbiljetter hos Norwegian.
  • Ingen avgift för kontantuttag och bankomat uttag.

Max kredit: 100 000,-

Årsavgift: 0 kr

Du är minst: 20 år

Mycket bra resekort och flygbonuskort.

Ansök nu
Omedelbart svar på ansökan

 

Se hela listan av kreditkort vi rekommenderar.

* Beskrivning av effektiv ränta
Effektiv ränta: Vid en fullt utnyttjad kredit på 10 000 kr blir totalt belopp att betala 10 981 kr beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader. Den effektiva räntan blir då 18,74%.

Ecster Mastercard är alltså ett kreditkort som ger dig poäng när du handlar. Det som är lite tråkigt med kortet är att man inte kan använda poängen till att spara pengar eller att få rabatt. Poängen kan användas till att handla för i poängshopen till Ecster. Du kan altså inte använda poängen till att handla vad du vill.

Fördelar med Ecster kortet: få bonuspoäng på alla köp, dela upp betalningen i efterhand, kompletterande reseförsäkring, betala fakturor gratis med Betalo.

Nackdelar – Bonuspoängen kan bara användas i Ecsters bonusshop

Krav til den som ansöker Ecster Mastercard: du är minst 18 år, du har inga betalningsanmärkningar, du är inte arbetslös. Ansök om Ecster kortet här.

Om Ecster

Ecster är en del av Handelsbankenkoncernen, som är en av Sveriges största banker, och har sitt huvudkontor i Stockholm. Kreditgivare är Handelsbanken Finans. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik och finns representerade i hela landet.

Handelsbanken Finans har en bred portfölj av produkter som har förfinats i mer än 60 år.

 

Ecster Mastercard
8.5 Total Score

User Rating: 0.25 (1 votes)