Santander Mitt kort

Santander Mitt kort+ plusSantander Mitt Kort+ är ett betal-och kreditkort MasterCard som har reseförsäkring och inget valutapåslag. Kortet har inget valutapåslag vid köp utomlands och ett rabattprogram som ger dig återbäring i över 200 webbutiker. Däremot har kortet en hög och dyr uttagsavgift när du har ut pengar med kortet. Uttagsavgiften är på 3% av totalt utbetalt belopp och minst 35 kr.

Santander Mitt Kort+ kreditkort har en årsavgift på 195 kr, det första året är gratis och har upp till 60 räntefria dagar . Du kan få kredit på upp till 100 000 kr med kortet.

Kort översikt: Max kredit 100 000 kr, Räntefria dagar 60, Årsavgift kr. 195 kr (första året gratis), Uttagsavgift inrikes och utrikes 3% – minst 35 kr, Valutapåslag 0%, Aviavgift 19 kr.

Det finns flera andra bra kreditkort som vi rekommenderar. Vi tycker att Remember Flex är ett bättre kreditkort där du har en rabbattordning där du får upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker. Här är våra två favoriter.

  • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  • Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  • Räntefri kredit i hela 8 veckor.
  • Ingen årsavgift.

Max kredit: 100 000,-

Årsavgift: 0 kr

Du är minst: 20 år

Vår vinnare av bästa kreditkort.

Ansök nu
Omedelbart svar på ansökan

  • Alla köp ger 1% Cashpoints till att betala flygresor hos Norwegian.
  • Rese- och avbeställingsförsäkring, skydd mot försenat flyg.
  • Upp till 20% CashPoints på flygbiljetter hos Norwegian.
  • Ingen avgift för kontantuttag och bankomat uttag.

Max kredit: 100 000,-

Årsavgift: 0 kr

Du är minst: 20 år

Mycket bra resekort och flygbonuskort.

Ansök nu
Omedelbart svar på ansökan

 

Se vår rangering av Bästa kreditkort.

Prisexempel och beskrivning av effektiv ränta för Santander Mitt Kort +:

Vid en använd kredit på 10 000 kronor beräknat. Med 30 dagars räntefrihet, årsavgift och en återbetalningstid på 12 månader blir det totala beloppet att betala 10 903 kronor och genomsnittlig månadskostnad 909 kr.

Santander bjuder på årsavgiften första året, därefter är den 195 kronor. Inga avi- eller valutaväxlingsavgifter. Uttagsavgift 3 % eller lägst 35 kronor. Kontantuttag debiteras ränta från dag ett. Årsränta f n 14,95 % och effektiv ränta 17,55 %.

Betala dina räkningar med Santander Mitt kort + via tjänsten Betalo. Det kostar ingenting och du har upp till 60 dagars räntefrihet på det du betalar med kortet.

Fördelar med Santander Mitt kort+: Kompletterande reseförsäkring, Aktivitetsskydd på resan, Självriskeliminering för hyrbil, Återbäring på dina köp  med upp till 25% i över 200 webbutiker.

Krav til den som ansöker Santander Mitt kort+: Du är minst 20 år, du har mer än 110 000 kr i årsinkomst och du har inga betalningsanmärkningar

Om Santander Consumer Bank
Santander Consumer Bank är en av världens största banker. Banken är en del av den globala koncernen Banco Santander med 117 miljoner kunder i över 45 länder. Santander har utsetts till världens bästa bank 3 gånger de senaste 10 åren.

Santander Consumer Bank har i Sverige 450 000 kunder och erbjuder betal- och kreditkort, privatlån, sparkonton, fordonsfinansiering, samt delbetalning i butik och e-handel. Bankens mål är att vara den bästa banken för våra kunder, partners, aktieägare och medarbetare. I Norge ger banken ut kreditkorten Santander Red Kredittkort, Flexi Visa och Gebyrfri Visa.

 

Santander Mitt kort
9 Total Score

User Rating: 2.04 (13 votes)