Agrolkortet kredit

Agrol kortet Lantmännen finans

Agrolkortet Mastercard kommer i två utgåvor, Agrolkortet Kredit och Agrolkortet Företag. Agrolkortet kredit fungerar som ett vanligt kreditkort och på føretagskortet får man en faktura med 30 dagars betaltid. Båda korten har i princip samma fördelar med rabatt på drivmedel hos OKQ8, Preem, Circle K och OKQ8, tillgång till lounger på Arlanda och Landvetter plus diverse försäkringsskydd.

Agrolkortet Kredit för dig som har enskild firma eller är anställd inom de gröna näringarna och för dig som är medlem i Granngårdens kundklubb. Agrolkortet Företag för dig som har din verksamhet i bolagsform (aktiebolag eller handelsbolag). För båda korten gäller att du är verksam inom de gröna näringarna, d.v.s. inom företag som har jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö som grundläggande resurser.

Kort översikt: Max kredit 50 000 kr, räntefria dagar upp till 55, årsavgift 150 kr, uttagsavgifr utrikes & inrikes 2% – minst 40 kr, valutapåslag 1,55%, Årlig nominell ränta 14,48%, Effektiv ränta 17,51%*, aviavgift 19 kr.

Det finns flera andra bra kreditkort som vi rekommenderar. Vi tycker att Remember Flex är ett bättre kreditkort där du bland annat har en rabbattordning där du får upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker. Bank Norwegian kortet ger dig 0,5% cashpoints på alla köp och rabatt hos Norwegian. Här är våra två favoriter.

 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  Se hur mycket reward rabatt du har på mina sidor. Enkel och bra översikt med App för mobil.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan

Se vår kreditkort topplista.

Prisexempel effektiv ränta Agrolkortet: Den effektiva räntan (17,51%) baseras på en kredit om 20 000 kronor.

Kortet ger billigare lounger på menzies exklusiva lounger på Arlanda och Landvetter.

Resskydd – skyddar dig mot förseningar, missade anslutningsflyg, självriskkostnader och avbeställning.
Hemskydd – ger ersätting vid skador på hushållsmaskiner och hemelektronik och en leveransförsäkring vid köp på internet.
Bilskydd – du är försäkrad mot förlorade bilnycklar, fläckar och skador på inredningen, feltankat bränsle och mycket annat. Gäller även lätt lastbil. 

Ansökan av kortet: Agrolkortet Kredit för dig som har enskild firma eller är anställd inom de gröna näringarna och för dig som är medlem i Granngårdens kundklubb. Agrolkortet Företag för dig som har din verksamhet i bolagsform (aktiebolag eller handelsbolag). För båda korten gäller att du är verksam inom de gröna näringarna, d.v.s. inom företag som har jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö som grundläggande resurser.

Om Agrolkortet

Agrolkortet är en del av Lantmännen Finans för dig som har enskild firma, är anställd inom de gröna näringarna* eller är medlem i Granngårdens Kundklubb.

Lantmännen är en av Nordens största koncerner inom lantbruk, maskin, energi och livsmedel. Lantmännen ägs av drygt 27 000 svenska lantbrukare, har ca. 10 000 anställda och närvaro i 20 länder.

Agrolkortet är ett MasterCard betal- och kreditkort, framtaget av Lantmännen Finans för alla som är verksamma inom de gröna näringarna. Agrolkortet Kredit är för dig som har din verksamhet i enskild firma eller är anställd. Kortet ger digbl.a. drivmedelsrabatter på ca 1800 stationer i Sverige och kortet gäller på över 34 miljoner köpställen i hela världen.

*Företag som har jord, skog, trädgård eller landsbygdens miljö som grundläggande resurser.