Flygbonus kort – kreditkort med flygbonus

kreditkort med flygbonus och resefördelarFlygkort eller Flygbonus kort är bra att ha för alla som reser någon gång om året eller oftare. Med rätt kreditkort kan det vara mycket att spara. Vilket kort som passar bäst beror främst på vilket flygbolag du brukar flyga med. Här är våra favoritkort med flygbonus.

Bank Norwegian kredittkortDu får 0,5% Cashpoints på allt du handlar med kortet upp till 100 000 kr pr år som du kan använda till att köpa flygresor hos Norwegian! När du köper flygbiljetter med Norwegian får du extra Cashpoints: 4% på LowFare- och 10% på Flex-biljetter. Kortet har reseförsäkring med avbeställningsskydd med bla skydd mot försenat flyg & försenat bagage. Avgiftsfria varuköp både in- och utrikes.

SAS Eurobonus American Express Classic CardFå 10 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar. Köp biljetter hos SAS och få 30 Eurobonus Extrapoäng per 100 kr. Få Förmåner på restauranger i världsstäder med Taste from American Express Invites®.

 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • Du får 15 Eurobonus poäng för varje hundralapp du spenderar med kortet.
  När du köper flygbiljetter på sas.se får du 30 EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor.
  Omfattande Reseförsäkring.
  Tillgång til erbjudanden.
  Max kredit: 750 000 kr
  Räntefri kredit: 55 dagar
  Årsavgift: 0 kr första året sen 1000,-
  Åldersgräns: 18 år
  Omedelbart svar
 • Samla Avios poäng till att resa med British Airways på alla köp.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Du får en Companion Voucher när du spenderar 500.000 kr på ett år.
  Max kredit: 500 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 395 kr
  Åldersgräns: 18 år.
  Snabbt svar
 • Du får 10 Eurobonus poäng för varje 100 kr du spenderar med kortet.
  När du köper flygbiljetter på sas.se får du 30 EuroBonus Extrapoäng per 100 kronor.
  Betala bara halva poängpriset på en valfri EuroBonus-resa inom Europa, en gång per år!
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 55 dagar
  Årsavgift: 0 kr första året sen 395 kr
  Åldersgräns: 18 år
  Snabbt svar

Att välja kreditkort
Innan du ansöker ett kreditkort så kartlägg vad det är du använder pengar på. De flesta kreditkort fungerar på det sättet att det är det dagliga användandet du sparar mest på med ett kreditkort. Kreditkort har ofta bonus eller rabatter som går på vad du köper med kortet. Du bör ha ett kort som ger dig rabatter och bonusar på det du brukar spendera pengar på. Om du flyger ofta är det smart att ha ett kreditkort med flygbonus och resefördelar, om du kör mycket bil är det lönsamt att ha ett kort med drivmedelsrabatt eller om du handlar mycket på nätet kan det vara bra att ha ett kreditkort som har rabatter hos olika nätbutiker osv.

Det kan också vara smart att ha flera kreditkort därför att du då totalt sätt har flera fördelar. Men oavsett vilket kort du har så måste du betala ned all kredit innan du får ränta på krediten du har använt. Räntan äter snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet. Så oavsett vilket kort du väljer se till att du är strukturerad och har kontroll på när du skall betala tilbaka krediten du har använt och spendera inte mer än du har råd till.

Jämför kreditkort och hitta det kreditkort som passar dig bäst
Våran målsättning är att hjälpa dig att hitta ett bra kreditkort som passar dina behov på ett snabbt och enkelt sätt.
Kom ihåg att informationen och recensionerna om kreditkort på vår sida inte är komplett information men en översikt med den viktigaste informationen. För komplett information och det finstilta se på nätsidan till varje specifikt kreditkort/bank.

Det tar kun minutter å søke kredittkort
Det er enklest å søke kredittkort hvis du har BankID. Med BankID tar det normalt kun minutter å søke kredittkort og du får ofte svar på søknaden umiddelbart. De kredittkort som ikke har umiddelbart svar svarer uansett raskt. Blir du bevilget et kredittkort kan du ha det i postkassen allerede etter noen få dager.

Kreditkortstips – hur man använder ett kreditkort
Oavsett vilket kort du har- betala tillbaka hela beloppet du har spenderat varje månad. Om du inte gör det så käkar räntan på krediten snabbt upp allt du har tjänat på att använda kortet.
Lär dig Pin koden utantill och inte berätta för någon annan vilken kod du har, inte heller till dina närmaste. Lagra telefonnummer till kundservice och spärrtjänste som du snabbt kan ringa till om du tappar bort kortet eller att någon själ det.