Collector Easycard

Collector-easycard-kreditkor-svart

Collector Easycard är ett kreditkort som ges ut av Collector Bank. Collector Easycard är ett kreditkort som kan ge upp till 100 000 kr i kredit. Kortet har lite olika försäkringar som bland annat evenementsförsäkring och leveransförsäkring vid internetköp. När du betalar resan med kortet kommer det med en kompletterande reseförsäkring och det är inget valutapåslag när du handlar utomlands. Kortet har en dyr uttagsavgift när du tar ut kontanter med kortet på 3% och minst 45 kr.

Kort översikt: Max kredit 30 000 kr, räntefria dagar upp till 56, årsavgift 290 kr, uttagsavgift utrikes & inrikes 4% – minst 50 kr, valutapåslag 2%, Årlig nominell ränta 19%, Effektiv ränta 25,95%, aviavgift 19 kr.

Det finns flera andra bra kreditkort som vi tycker har bättre fördelar. Remember Flex har tex en rabattordning där du får upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker. Bank Norwegian kortet ger dig 0,5% cashpoints på alla köp och rabatt hos Norwegian. Här är våra två favoriter.

 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  Se hur mycket reward rabatt du har på mina sidor. Enkel och bra översikt med App för mobil.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan

Se vår lista av kort, jämför kreditkort här.

Prisexempel Collector Easyliving: Vid ett kreditbelopp om 10 000 kr med årlig kreditränta om 19,0 % och 12 betalningsperioder uppgår den effektiva räntan till 25,95%, \Beräkningen utgår vidare från att krediten utnyttjas utan avgift för kontantuttag eller liknande. Andra sätt att utnyttja krediten kan leda till högre effektiv ränta.

Collector Easycard översikt

Kompletterande Reseförsäkring med avbeställningsskydd
När du betalar resan med kortet så ingår en gratis en reseförsäking(Folksam) med avbeställningsskydd helt utan självrisk. I försäkringen ingår också självriskskydd och olycksfallsförsäkring.

Shoppingerbjudanden
Nu kan du koppla ditt Easycard kort till Wrapp! Detta är en app som ger dig automatiska erbjudande erbjudanden om rabatter och bonus. Med Collector Easycard får du tillgång till MasterCards upplevelsespaket Pricless Cities.

Handla säkert på nätet med SecureCode
Registrera kortet hos SecureCode så kan du handla säkert och enkelt på nätet med din egen kod för säkrare handel på Internet. Risken att drabbas av kortbedrägerier blir mindre. Tjänsten bygger på MasterCards globala tjänst MasterCard SecureCode.

Detta är ett relativt enkelt kort att få. Detta är ett passande kort för dig som inte har så mycket kredithistoria eller har fått avslag på andra kreditkortsöknader.

Fördelar: Reseförsäkring med avbeställingsskydd, Handla säkert på nätet, Kortet är relativt lätt att få

Nackdelar: Hög ränta, Mindre fördelar än med Collector Easyliving, Ingen bensinrabatt

Ansökningskrav: Vara minst 20 år, Inte vara arbetslös, Bosatt i Sverige, Inte ha betalningsanmärkningar. Ansök om kortet här.

Om Collector Easycard

Kreditgivare är Collector Bank AB, Östra Hamngatan 24, 404 39 Göteborg. Telefonnummer 010 161 00 00. Bolaget har kontor i Göteborg (huvudkontor), Stockholm, Malmö, Helsingfors och Oslo. Collector är sedan den 10 juni 2015 notetat på Nasdaq Stockholm.

Verksamheten bedrivs inom segmenten Privat och Företag. Kreditkortsdelen ligger i det privata segmentet. Andra tjänster de har är bland annat privatlån, faktura- och delbetalningstjänster till ehandels- och butikskunder och inlåning. Segmentet Företag omfattar bland annat factoring- och företagskrediter riktat mot framför allt små- och medelstora företag.