Ecster Mastercard

ecster mastercard - ecster kortet

Ecster Mastercard, tidigare multicard. Ecster kortet är ett kreditkort där du får du bonuspoäng när du handlar med kortet. Poängen kan användas i Ecsters bonusshop. Med Ecster kortet kan du dela upp köp du redan har gjort och fördela kostnaden över flera månader. Kortet har också en kompletterande reseförsäkring när du betalar minst halva resan med kortet och du kan betala fakturor via Betalo med kortet.

Du får reseförsäkring med avbeställningsskydd ingår när du betalar minst halva resan med Ecster Mastercard.

Kort översikt: Max kredit 100 000 kr, upp till 60 dagar räntefritt, därefter årlig nominell ränta 14,06 %, årsavgift 0 kr, uttagsavgift inrikes och utrikes 2% – minst 30 kr, valutapåslag 1%, aviavgift 29 kr, effektiv ränta 18,74 %*.

Det finns flera andra bra kreditkort som vi rekommenderar. Vi tycker att Remember Flex är ett bättre kreditkort med en bättre rabbattordning där du får upp till 25% rabatt i riktiga pengar i över 300 webbutiker. Här är våra två favoriter.

 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  Se hur mycket reward rabatt du har på mina sidor. Enkel och bra översikt med App för mobil.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan

Se hela listan av kreditkort vi rekommenderar.

* Beskrivning av effektiv ränta
Effektiv ränta: Vid en fullt utnyttjad kredit på 10 000 kr blir totalt belopp att betala 10 992 kr beräknat på en antagen återbetalningstid om 12 månader. Den effektiva räntan blir då 19,02%.

Ecster Mastercard är alltså ett kreditkort som ger dig poäng när du handlar. Det som är lite tråkigt med kortet är att man inte kan använda poängen till att spara pengar eller att få rabatt. Poängen kan användas till att handla för i poängshopen till Ecster. Du kan altså inte använda poängen till att handla vad du vill.

Fördelar med Ecster kortet: få bonuspoäng på alla köp, dela upp betalningen i efterhand, kompletterande reseförsäkring, betala fakturor gratis med Betalo.

Nackdelar – Bonuspoängen kan bara användas i Ecsters bonusshop

Krav til den som ansöker Ecster Mastercard: du är minst 18 år, du har inga betalningsanmärkningar, du är inte arbetslös. Ansök om Ecster kortet här.

Om Ecster

Ecster är en del av Handelsbankenkoncernen, de finns lokalt representerade i hela landet och de har sitt huvudkontor i Stockholm. Ecster samarbetar med tusentals säljföretag och erbjuder betallösningar för både e-handel och fysisk butik och finns representerade i hela landet.

Tillsammans med våra kunder utvecklar Ecster och förfinar sina produkter och tjänster för att skapa bättre köpupplevelser. Idag har de en brett utbud av betallösningar för hundratusentals konsumenter och säljföretag. Det ger konsumenterna möjlighet att betala allt från de små vardagsköpen till de större investeringarna på miljontals inköpsställen, världen över.

Kreditgivare är Ecster.