Om oss

Kreditkort-listan.se är en gratis oavhängig websida som jämför kreditkort på den Svenska marknaden. Vi är en oavhängig aktör så vi representerar inte någon av de kreditkortena som står på våran sida.

Målsättningen är att hjälpa konsumenter at hitta det eller de kredittkort som passer deras behov på en enkelt, bra og snabbt sätt. De kreditkort som vi lägger ut på vår websida är de kreditkortene som vi på olika sätt tycker är bra kredittkort. Vi gir også tips og råd om bruk av kreditkort.

Det är till en var tid mycket information og detaljer om dom kredittkort vi skriver om. Det finnes alltid en risk at det är detaljer och ändringar som vi ikke har fått med oss, som kan ha blivit uppdaterad uten vår vetskap. Om du finner informasjon på websiden som ikke stämmer så är du hjärtligt välkommen att sända oss en epost.

Om du har några frågot så kan vi pröva att hjälpa dig om du sänder oss en epost till: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Om du vill annonsera på våran websida kreditkort-listan.se så send oss en epost till: pj@kredittkort-listen.no eller ml@kredittkort-listen.no

Websidan drivs av Effektiv Markedsføring AS i Norge – organisationsnummer NO 915 536 670 MVA.