SAS Eurobonus Mastercard World

SAS Eurobonus Mastercard World

SAS Eurobonus World Mastercard är ett kreditkort som ges ut av SEB. Det finns sex stycken olika SAS Eurobonus kort, tre ges ut som SAS Mastercard av SEB och 3 ges ut av American Express.

Det vanligaste eurobonus kortet är kanske SAS EurobonusWorld Mastercard. Detta kortet ger upp till 20 extrapoäng för varje 100 kr du handlar för med kortet. Kortet kostar 395 kr pr år (första året 197,50) och har en reseförsäkring när du betalar minst 75% av resan med ditt kort. Det kostar 3% av beloppet eller minimum 40 kr att ta ut pengar med kortet.

Det kanske bästa kortet för flygbonus och billigare flygresor är Bank Norwegian Visa. Kortet ger dig 0,5% cashpoints på alla köp med kortet och upp till 10% rabatt på flygresor hos Norwegian. Kortet har reseförsäkring och ingen avgift för kontantuttag.

 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker med många rabatter när du reser.
  Du får 10% hos Hotels.com, 10% hos Expedia, 4% hos Booking.com, 10% hos HolidayAutos, 8% hos Avis och mycket mer.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar

Här kan du se på flera kreditkort.

Prisexempel Sas Eurobonus World Mastercard: Avtalet löper under ett år i taget. Om du betalar hela beloppet på fakturan så tillkommer ingen ränta. Vid delbetalning uppgår krediträntan till 15,48% per år. Den effektiva räntan, beräknat på ett kreditbelopp om 40 000 kr, ett årspris på 395 kr (Diamant har 0 kr) och pappersfaktura på 35 kr (ej vid e-faktura), är 17,46% (Medlem/Silver/Guld), 16,25% (Diamant). Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 46 491 kr (Medlem/Silver/Guld) respektive 46 096 kr (Diamant). Lägsta belopp att betala är 3% av den totala skulden varje månad.

Kort översikt: Kreditgräns 200 000 kr, Räntefria dagar 60, Årsavgift kr. 395 kr(första året 197,50 kr), Uttagsavgift bank inrikes och utrikes 3% – minst 40 kr, Avi-Administrationsavgift 12 kr, Valutapåslag 2%,

Sas Mastercard - Sas Eurobonus Mastercard

Fördelar Sas Eurobonus World Mastercard

SAS Mastercard fungerar på alla ställen där man tar kort och Mastercard.
Du får 10 till 20 Extrapoäng per 100 kr när du betalar med kortet oavsett vad du handlar, det spelar ingen roll om du köper bröd, vitvaror, böcker eller möbler. Poängen överförs till ditt EuroBonus konto och du kan använda dina SAS EuroBonus poäng till resor, hotell, biluthyrning och i SAS EuroBonus-programmet.

boka bonusresor hos SAS eller att köpa varor och upplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Kompletterande reseförsäkring. Betala minst 75% av resans kostnader med kortet så ingår en kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd. Försäkringen kan också ge dig ersättning om din resa är försenad eller om ditt bagage hamnar på fel ställe.

SAS EuroBonus Mastercard appen ger dig full koll på poäng och saldo när och var du vill. Du kan se saldo, poäng och fakturor direkt i mobilen, det blir inte mycket enklare.

Så här tjänar du poäng med ditt Eurobonus Mastercard

Du får poäng på allt du köper med ditt Eurobonus Mastercard oavsett om det är flygbiljetter och restaurangbesök eller ett mat i butiken. Poängen kan du sedan använda till att boka bonusresor hos SAS eller köpa varor eller upplevelser i SAS EuroBonus-programmet.

Alla dina köp omvandlas till SAS EuroBonus Extrapoäng:
10 Extrapoäng/100 kronor på alla köp i svenska kronor
15 Extrapoäng/100 kronor när du betalar i utländsk valuta
20 Extrapoäng/100 kronor när du köper flygbiljetter hos SAS

Det rekommenderas att du betalar i utländsk valuta när du är utomlands, alltså i den lokala valutan i landet du befinner dig i. I de flesta fall får du en bättre växelkurs om du väljer att debiteras i landets lokala valuta och tjänar du dessutom fler Extrapoäng.

Priser Sas Eurobonus World Mastercard
Pris per år: Medlem/Silver/Guld 395 kr
Diamant 0 kr
PointEarner 95 kr

Vid delbetalning
Kreditränta* 15,48%
Effektiv ränta Medlem/Silver/Guld 17,46%
Effektiv ränta Diamant 16,25%

Övriga priser
Kontantuttag 3% på uttaget belopp, min 40 kr
Valutaväxlingspåslag för köp/uttag utomlands 2%
På uttag i utländsk valuta i Bankomat AB:s uttagsautomater i Sverige är valutaväxlingspåslaget 4%.
Ersättningskort 100 kr
Expressförsändelse av kort med post inom Sverige 350 kr
Försändelse av kort utanför Sverige 350 kr
Pappersfaktura 35 kr
E-faktura 0 kr
Kopia av faktura 30 kr
Kopia av köpnota 75 kr
Påminnelseavgift 60 kr
Övertrasseringsavgift 95 kr
Amorteringsplansavgift 170 kr
Inkassokravavgift 180 kr

Tilläggstjänster
Betalskydd 0,85% av ditt utestående saldo per månad

*Avtalet löper under ett år i taget. Om du betalar hela beloppet på fakturan så tillkommer ingen ränta. Vid delbetalning uppgår krediträntan till 15,48% per år. Den effektiva räntan, beräknat på ett kreditbelopp om 40 000 kr, ett årspris på 395 kr (Diamant har 0 kr) och pappersfaktura på 35 kr (ej vid e-faktura), är 17,46% (Medlem/Silver/Guld), 16,25% (Diamant). Det sammanlagda belopp som ska betalas vid fullt utnyttjande av kreditbeloppet under ett år är 46 491 kr (Medlem/Silver/Guld) respektive 46 096 kr (Diamant). Lägsta belopp att betala är 3% av den totala skulden varje månad.

Med SAS EuroBonus World Mastercard kan du tjäna Extrapoäng på dina köp upp till 200 000 kr per år.

Gränser för kontantuttag
10000 kr på 24 timmar
24000 kr på 4 dagar

Krav til den som ansöker:

Du är minst 18 år, har inte betalningsanmärkningar och har en fast inkomst. Du kan beställa kortet här.

Om SAS Mastercard – SAS Eurobonus

SAS Eurobonus Mastercard ges ut av SEB. SAS Eurobonus är ett av Nordens största lojalitetsprogram. Som medlem i SAS EuroBonus får du poäng på dina flygresor, hotellvistelser, bilhyra och andra erbjudanden från SAS partners. Du kan med olika SAS Mastercard Eurobonus kreditkort tjäna poäng på alla dina vardagsköp.

Det finns två till SAS Mastercard, dessa korten är SAS EuroBonus World Mastercard Premium och SAS EuroBonus World Mastercard PointEarner.

SAS ingår i Star Alliance som erbjuder kunder och resenärer heltäckande reseprodukter över hela världen. Du kan använda Eurobonuspoäng hos alla 28 medlemsbolag i Star Alliance.

Om SEB kort

SEB Kort Bank AB är ett av de ledande kortföretagen i Norden och är ett helägt dotterbolag inom SEB-koncernen. Koncernen har ca 650 medarbetare och verksamheten finns i Sverige, Finland, Danmark och Norge. Förutom deras egna varumärken arbetar de också med andra välkända varumärken i flera co-brandsamarbeten.

SEB Kort är också ett av de ledande företagen när det gäller lösningar för reseadministration i Norden. De levererar skräddarsydda lösningar som kan hjälpa företag att förbättra sina processer och spara kostnader.