St1 Privatkort

St1 privatkort

St1 Privatkort är ett kort du kan använda för att tanka på St1 bensinstationer i Sverige och Norge. Du kan inte använda kortet hos andra bensinstationer. Kortet gäller också som betalmedel i de flesta parkeringsautomater i Sverige som accepterar bensinkort. Kortet kan användas som ett betalkort eller med kreditfunktion. När du får fakturan kan du välja att betala hela eller delar av beloppet.

St1 Privatkort är inte ett vanligt kreditkort. Det är ett kort som du kan använda till att betala med på St1 och när du parkerar, du kan välja att betala hela beloppet varje gång eller delbetala(kreditfunktion).

Kort översikt: Max kredit 8 000 kr -framgår inte, Årlig nominell ränta 17,75%, Effektiv ränta 20,86 – 28,01%*, påminnelseavgift 45 kr, aviavgift 0-24 kr, övertrasseringsavgift 50 kr,

Det finns flera andra bensinkort som vi tycker är mycket bättre och som vi rekommenderar.

Med Remember More får du 1% rabatt hos alla bensinstationer och inte nog med det, du får 1% rabatt på allt du handlar med kortet, mat, kläder, drivmedel etc överallt. Beställ Remember More eller ett annat bensinkort nedanför.

 • 1% rabatt hos alla bensinstationer! Vid 15 kr per liter = 15 öre per liter i rabatt.
  Du får 1% bonus i form av cash-back på allt du spenderar på kortet överallt.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd + 7 andra försäkringar.
  Max kredit: 100 000,-
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 295 kr
  Du är minst: 20 år
  Omedelbart svar
 • 0,5% i Cashpoints hos alla bensinstationer och på allt annat du handlar med kortet!
  0,5% Cashpoints på alla köp upp till 100 000 kr pr år.
  Ingen kontantuttagsavgift i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring & avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Du är minst: 20 år
  Omedelbart svar
 • 1% rabatt i alla bensinstationer med Ikano Visa.
  Få upp till 20% rabatt i en utvald butiksbransch varje månad hela året.
  Gratis Reseförsäkring när du betalar minst 75 % av resan med kortet.
  Max kredit: 60 000,-
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år.
  Omedelbart svar

Se vår kreditkort topplista.

Om St1

St1 är et et lågprisbolag på den Svenska bensinmarknaden. Stationsnätet i Sverige består av närmare 500 stationer. Av dem är drygt 280 St1-stationer, drygt 100 servicestationer under varumärket Shell, och ca 100 stationer är speciellt anpassade för tung trafik under varumärket Shell TruckDiesel. St1s automatstationer erbjuder en snabb och enkel tankning och alltid till ett lågt pris. Shellstationerna har ett fullserviceutbud, där du både kan tanka, tvätta bilen och mätta magen. På sidan bensinstationer finns en kartfunktion där du kan söka efter både St1- och Shellstationer.Bolaget säger att de är de enda drivmedelsbolaget i Sverige som har total pristransparens, där priserna twittras ut i realtid.

St1 är et finskt energibolag som har som vision att vara den ledande producenten och försäljaren av CO2-medveten energi. Bolaget forskar och utvecklar ekonomisk- och milljömässigt bärkraftiga energilösningar.

Företaget har sju bioetanolfabriker i Finland, ett raffinanderi i Sverige och totalt ca 1200 bensinstastioner i Finland, Sverige og Norge, som markedsförs som St1 og Shell(I Finland och Sverige har St1 köpt Shell’s verksamhet).

St1-kort, St1-Privatkort, St1-firmakort.