Swedbank Betal- & Kreditkort MasterCard

Swedbank betal och kreditkort

Swedbank kreditkort eller Swedbank betal- och kreditkort mastercard som det heter är både ett betalkort och ett kreditkort. Swedbank är en av sveriges största banker med ca 7,3 miljoner privatkunder och 600 000 företagskunder.

Med Swedbank betal- och kreditkort kan du få dina inköp samlade på en månadsfaktura eller betala hela beloppet på en gång. Kortet har gratis kompletterande reseförsäkring när du betalar minst 50% av din resa med kortet och köpsgaranti på vissa vitvaror och hemelektronik.

Kort översikt: Max kredit 100 000 kr, Räntefria dagar 55, Årsavgift kr. 195 kr (första året gratis), Uttagsavgift inrikes och utrikes 3% – minst 35 kr, Valutapåslag 1,5%, Kopia av köpnota 100 kr, Kopia av månadsräkning 30 kr, Aviavgift 0 kr, förseningsavgift 100 kr, påminnelsesavgift: 60 kr, årsänta 10,45%, Eff. ränta 12,71%

Det finns flera andra bra kreditkort som vi rekommenderar. Vi gillar Remember Flex som ger dig upp till 25% rabatt i över 300 butiker. Här är våra favoriter.

 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  Se hur mycket reward rabatt du har på mina sidor. Enkel och bra översikt med App för mobil.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan
 • 0,5% Cashpoints på köp upp till 100 000 sek pr år.
  Upp till 10% Cashpoints på flygresor hos Norwegian
  Ingen avgift för kontantuttag i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
  Omedelbart svar på ansökan

Här kan du se på flera kreditkort.

Prisexempel Swedbank betal- och kreditkort mastercard: Kreditränta för närvarande 10,45 % (2016-04-06), rörlig. Årsavgift: 195 kr. Vid en utnyttjad kredit på 20 000 kr är den effektiva räntan för närvarande 10,74 % och det sammanlagda belopp som ska betalas är 21 110 kr. För Nyckelkunder som har en utnyttjad kredit på 20 000kr är den effektiva räntan förnärvarande 8,73% och det sammanlagda belopp som ska betalas är 20 915 kr*. Beloppet är uträknat utifrån ett exempel där krediten återbetalas med månatliga avbetalningsbelopp under 12 månader (avbetalningsbelopp i snitt 1759 kr) och 39 räntefria dagar utnyttjats samt där krediten nyttjats utan avgift för kontantuttag.

*Förutsatt att du inte redan har reducerad årsavgift på ett betal- och kreditkort.

Kompletterande kortförsäkring – reseförsäkring
Reseförsäkringen är giltig i 90 dagar och innehåller, avbeställningsförsäkringen – höjd ersättning, missat anslutningsflyg, självriskeliminering – hyrbil vid resa, olycksfallsförsäkring – höjd ersättning och ankomstförsening – höjd ersättning vid mer än 24 timmars försening.
För kompletterande info om köpförsäkringen och kortförsäkring läs på Swedbanks hemsida.

När du handlar med Swedbank kortet så ingår en köpförsäkring
Försäkringen har ingen självrisk och består av 3 delar:

Allrisk försäkrar de flesta varor du har köpt med kortet mot förlust genom stöld, brand eller skada orsakad av olycka. Allrisk täcker reparation, byte eller ersättning för varans kostnad. Köpskyddet gäller från inköpsdatum och 90 dagar framåt.

Prisskydd – du för ersättning för mellanskillnaden om du hittar en motsvarande vara till ett lägre ordinarie pris (i Sverige). Täcker de flesta varor.

Förlängd garanti för vitvaror och hemelektronik i ytterligare 1 år efter det att tillverkarens garanti har upphört, max 3 år. Produkten ska vara köpt i en affär i Sverige eller av ett svenskregistrerat företag på internet

För kompletterande info om köpförsäkringen och kortförsäkring läs på Swedbanks hemsida.

Ansökningskrav till Swedbank betal- och kreditkort:

 • Man måste vara kund hos Swedbank

Om Swedbank
Swedbank är med 8 miljoner privatkunder och 600 000 företags- och organisationskunder en av Sveriges ledande banker. Swedbank har flest kunder av alla banker i Sverige. Bolaget är listat på Stockholmsbörsen.