Tanka – Få rabatt hos Tanka

Tanka bensinstation

Tanka bensinstationer och tvättanläggningar är ett koncept som tillhör Tanka AB. De har både fristående automatstationer och tankstationer som håller till hos Renault- och Volvohandlare.

Totalt har de 163 bensinstationer och 63 tvättanläggningar runt om i hela landet. Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer.

Det finns flera sätt att få rabatt och bonus när man tankar hos Tanka och hos andra bensinstationer.

Med rätt kort kan du få rabatt varje gång du tankar bilen. Det är flera kort som ger rabatt hos alla bensinstationer. Med Bank Norwegian kortet och Komplett Mastercard får du bonus hos alla bensinstationer. Med OKQ8 Visa får du 20 öre pr/l bensin i rabatt och 2% på allt du handlar hos OKQ8 och 0,3-0,6% bonus på alla andra köp du gör med kortet. 1 gång om året får du också återbäring på överskottet från OKQ8. Skaffa det bensinkortet som passar bäst till dig och spar pengar, se vilket kort som passar bäst till dig.

 • 1 % rabatt hos alla bensinstationer och på allt annat du handlar med kortet!
  2% rabatt på alla köp av varor på Internet.
  4% bonus på alla köp hos komplett.se.
  Skjut upp betalningen upp till 9 månader.
  Max kredit: 100 000,-
  Räntefri kredit: 50 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
 • Upp till 25% rabatt i över 300 webbutiker.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Upp till 8 veckors räntefri kredit.
  Se hur mycket reward rabatt du har på mina sidor. Enkel och bra översikt med App för mobil.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 56 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
 • 0,5% i Cashpoints hos alla bensinstationer och på allt annat du handlar med kortet!
  0,5% Cashpoints på alla köp upp till 100 000 kr pr år.
  Ingen kontantuttagsavgift i Sverige och utomlands.
  Reseförsäkring & avbeställningsskydd.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit: 45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 20 år
 • 20 öre per liter rabatt på bensin & 2% bonus på övriga köp hos OKQ8.
  Bonus på 0,3% – 0,6% på alla andra köp.
  Reseförsäkring med avbeställningsskydd.
  Återbäring 1 gång om året på överskottet från OKQ8.
  Max kredit: 100 000 kr
  Räntefri kredit:45 dagar
  Årsavgift: 0 kr
  Åldersgräns: 18 år

Tankas koncept

Tankas koncept är att vara en bensinstation med lågt pris. Du hittar Tankastationer i huvudsak hos Volvo- och Renaulthandlare, men även som fristående automatstationer. Totalt har de 163 bensinstationer och 63 tvättanläggningar. Tanka erbjuder snabb och bekväm tankning till lägre pris än på bemannade stationer. Om man har Volvokortet får man 10 öre i rabatt per liter drivmedel man tankar. Det kan läggas till att man också får rabatt med flera andra kort som vi beskriver ovan.

Tanka Tvätta

Tanka har någonting som heter Tanka Tvätta. Tvätta är Tankas biltvättkoncept och idag finns 63 tvättanläggningar i Sverige. Alla anläggningar är certifierade enligt ISO 14001 och är med i Hållbar biltvätt.

Tanka erbjuder bensin eller diesel och de utvecklar kontinuerligt sina drivmedel och målet är att fler stationer ska få till exempel HVO100 och el. Deras fokus ligger på att erbjuda produkter som tar hand om din bil och miljön den färdas i.

Nu med service i tanken
Som ett led i vår sin utveckling har Tanka nu förbättrat sina drivmedel på samtliga stationer. Genom sina smörjande och rengörande egenskaper håller de din motor och ditt bränslesystem i fint skick. På så vis ser de till att motorn fungerar så effektivt som möjligt. Med en ren och välsmord motor hålls bränsleförbrukningen nere och bidrar samtidigt till lägre utsläpp.

Om Tanka bensinstationer

Tanka-konceptet tillhör Tanka i Sverige AB som är ett helägt dotterbolag till Svensk Volvo- och Renaulthandel. Deras stationer och tvättaanläggningar drivs av den lokala Volvo- och Renaulthandlaren. Tankas vision är att du med hjälp av deras tjänster och produkter ska uppleva ett bättre och förmånligare bilägande.